بدترین چیز این است که کیکی که برای درست کردنش این همه زحمت کشیده اید پف نکرده و سفت و سنگین از فر بیرون بیاید.

حال بیایید با هم مرور کنیم که چرا کیک های خانگی که می پزیم در بعضی موارد پف نمی کنند؟

اولین نکته، تازه بودن بکینگ پودر خود را چک کنید. بکینگ پودر اغلب ۱۸ ماه تاریخ مصرف دارد و باید در یخچال نگهداری شده و برای استفاده از آن قاشق خشک به کار ببرید.

به گزارش مجله ملودی اگر ترتیب افزودن مواد را به هم بزنیم ممکن است کیک پف نکند. تخم مرغ و وانیل و شکر اغلب در اولین مراحل و سپس روغن، شیر یا ماست و در انتها مواد خشک (آرد و بکینگ پودر و ..) که بهتر است حداقل سه بار الک شده باشند به ترتیب به کیک اضافه می شوند.

چرا-کیک-پف-نمی-کند-مجله-ملودی

موادی مانند گردو و کشمش را با کمی آرد مخلوط کرده و در آخر به مایه کیک اضافه کنید.

مایعات کیک را دقیق اندازه گیری کنید.

فر را از یک ربع قبل و در دمای گفته شده روشن کنید.اگر فر زیادی گرم یا سرد باشد کیک شما پف نمی کند.

در بیست دقیقه اول پخت، مطلقا در فر را باز نکنید.

حرکات و تکان های در فر یا حتی گذاشتن قابلمه روی گاز ممکن است به پف کیک شوک منفی وارد کند.

از آرد مرغوب و الک شده استفاده کنید.

با رعایت این نکات کیک شما پف می کند و از پخت آن بیشتر لذت خواهید برد.

مشترک مطالب مجله ملودی شوید!

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *