میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو و… ضد سرطان هستند.

apple

 

به گزارش مجله ملودی حمید عبدی متخصص تغذیه به نامه گفت: پوست سیب قرمز به دلیل وجود رنگدانه‌های موجود در خودضد سرطان است.

 

وی ادامه داد: میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو دارند ضد سرطان هستند همچنین میوه‌های دارای رنگدانه‌های سبز که حاوی کلروفیل هستند مثل سبزیجات نیز خاصیت ضد سرطانی دارند.

 

عبدی درخصوص خواص سیب تشریح کرد: سیب در کاهش چربی‌های خون نقش بسزایی را ایفا می‌کند و بهتر است که با پوست خورده شود و حتی سرکه سیب درکاهش وزن و کاهش چربی موثر است.

 

وی خاطر نشان کرد: سیب در رشد و افزایش قد کودکان نقش بسزایی را دارد و گاز زدن سیب به استحکام فک و دندان کمک کرده و موجب تمیزی آن‌ها می‌شود.

مشترک مطالب مجله ملودی شوید!

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *