نکاتی که برای سلامتی، شکست کرونا و طول عمر باید بدانیم

رب های بازاری به شما آسیب می زنند. علاوه بر مواد نگهدارنده مضر، قوطی رُب از ماده سرطانزای bpa تشکیل شده است. حتی الامکان رب را در شیشه بخرید.
مصرف میوه را افزایش دهید. میوه های با رنگدانه قرمز اثرات خوبی برای مقابله با سرطانی شدن سلول ها دارند. میوه ها با رنگدانه های قرمز، نارنجی و زرد سرشار از آنتی اکسیدان هستند. انار و آب انار التهاب را در بدن کاهش داده و سلامت عمومی بدن را ارتقا می بخشد.
فایده-انار-برای-زیبایی---مجله-ملودی

به جای قند و شکر از شیره خرما و انگور و یا عسل استفاده کنید.
قند و شکر سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند. این شامل هر چیزی که در آن شکر استفاده شده نیز هست. مربا، حلوا و کیک و شیرینی و شکلات و حتی نبات، اگر می خورید خیلی کم باشد.

مصرف زیاد شیر و لبنیات باعث ایجاد التهاب در بدن می شود و بدن را اسیدی می کند بهتر است به جای آنها از مکمل کلسیم استفاده کنید.

حبوبات نیز بدن را اسیدی می کنند حتماً حبوبات را خیس کرده و حداقل دوبار کل آب آن را عوض کنید و سپس بپزید تا از میزان فیبرهای هضم نشونده و مضر آن کاسته شود.

اکثر نبات‌هایی که به رنگ زرد یا زعفرانی در بازار موجود هستند باجوهر زعفران رنگ می‌شوند که ماده‌ای بسیار خطرناک و سرطان‌زاست.
مصرف این ماده بیماری‌هایی از قبیل بیش فعالی در کودکان، معضلات گوارشی و آسمی، تومورهای تیروئیدی، تشدید میگرن، تاری دید، حساسیت ها و مشکلات پوستی به همراه خواهد داشت.

برای مقابله با کرونا، مصرف قند، نمک و چربی را محدود کنید.

در شرایط فعلی مصرف مواد قندی،‌ شیرینی، پرنمک،‌ پرچرب و سرخ شده و پر روغن بسیار محدود شود تا سیستم ایمنی بدن عملکرد طبیعی خود را داشته باشد و بتواند در برابر ابتلا به کرونا مقابله کند.

مشترک مطالب مجله ملودی شوید!

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*