لوبیا پلو یکی از پلو قاطی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که کمتر کسی هست که آن را دوست نداشته باشد. بیایید برای امروز ناهار با هم لوبیا پلو بپزیم.
مواد لازم:
لوبیا سبز خرد شده: ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری
برنج: ۴ پیمانه
نمک و ادویه پلویی و روغن: به میزان مورد نیاز
پیش از هر چیز لوبیا را پاک کرده و خرد کنید و با یک لیوان آب بپزید. وقتی آب آن کاملا بخار شد، مقداری روغن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود. تفت دادن لوبیا ها یکی از رموز خوشمزه شدن این غذاست.
بعد پیازهای سرخ شده را هم اضافه کنید و بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید. رب و ادویه و نمک را هم با مواد مخلوط کنید.
برنج را پاگ کرده بشویید و با ۴ لیوان آب به آنها اضافه کنید و بجوشانید تا آب آن کشیده شده و زعفران را روی پلو بریزید و آن را دم بگذارید. اگر لوبیا پلو را با روغن جامد محلی و چربتر بپزید، تهدیگ آن بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد. لوبیا پلو را با ترشی لیته یا سالاد شیرازی نوش جان فرمایید. بعضی ها سالاد را روی لوبیا پلو می ریزند و می خورند این را هم می توانید امتحان کنید!